Barn och utbildningsförvaltningen, Grundskolorna, Stålvallaskolan

Beskrivning

Stålvallaskolan är en F - 9 skola som ligger i Lesjöfors, drygt 3 mil norr om Filipstad. Stålvallaskolan har runt 120 elever. Vi erbjuder dig en gemytlig arbetsmiljö samt positiva och hjälpsamma kollegor. Hos oss jobbar vi i två arbetslag som är uppdelade på F - 5 och 6 - 9. På skolan har vi elevhälsoteam som består av biträdande rektor, specialpedagog, kurator och skolsköterska. 

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill ge våra elever de allra bästa förutsättningarna under sin skoltid hos oss!

Arbetsuppgifter

Ansvar för SvA-undervisning. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som planering av undervisning, dokumentation, rastvärdskap, mentorskap samt delaktighet i arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare i Svenska som andraspråk med utbildning för grundskolan.

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med.

Du har ett professionellt förhållningssätt, du är engagerad i arbetet med eleverna och bidrar till deras utveckling mot att uppfylla målen. Du tar ansvar för att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du tycker att elevhälsoarbete är viktigt och följer upp dina elever kontinuerligt.

Villkor

Läsåret 2024 - 2025 med eventuell förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/81
Kontakt
  • Leif Hansson, Rektor, 0590-173131
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb