Socialförvaltningen , Individ och familjeomsorg, IFO

Beskrivning

Nu söker Socialförvaltningen dig som vill arbeta som socialsekreterare vid vuxengruppen med missbruksproblematik. Vuxengruppen består totalt av sju tjänster, två socialsekreterare och fem öppenvårdsbehandlare. Det är bra sammanhållning i vuxengruppen där man arbetar tätt tillsammans. Som medarbetare har du kontinuerligt stöd i ärenden av närmaste chef samt arbetsgruppsmöten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som har en missbruks- och beroendeproblematik. Som socialsekreterare arbetar du med myndighetsutövning och beslutsfattande enligt socialtjänstlagen och LVM (Lagen om vård av missbrukare) i vissa fall. I arbetet ingår att samverka inom kommunen samt med andra myndigheter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad socionom eller har annan motsvarande eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och vara en del i deras utveckling mot en fungerande vardag. Du ska ha god dokumentationsvana och vara duktig i att föra samtal på ett motiverande och lösningsfokuserat sätt. Du ska vara strukturerad, men samtidigt vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är utbildad i MI, ASI och audit/dudit. Det är meriterande om du har erfarenhet från myndighetsutövning inom individ- och familjeomsorg.

B-körkort krävs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Provanställning kan tillämpas.

Frågor?

Du är välkommen att kontakta enhetschef Linda Högberg med frågor om tjänsten, tel 0590-61355.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att arbeta med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/73
Kontakt
  • Linda Högberg, IFO-chef vuxen, 0590-61355
Facklig företrädare
  • Adam Randin, Vision , 0590-61136
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb