Socialförvaltningen, Hälso och sjukvård, Kommunrehab

Beskrivning

Kommunrehab söker fysioterapeuter som kan tänka sig att arbeta i vår lilla kommun med de fördelar det innebär. Närhet är en av dessa fördelar vilket ger en bra förutsättning för samarbete mellan olika verksamheter och professioner. Vi erbjuder även goda möjligheter till kompetensutveckling för att du ska ha den kunskap som ditt uppdrag kräver. Vi är ett litet glatt gäng som väntar på att tjänsterna som fysioterapeut ska ersättas med nya kollegor. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom den kommunala rehabiliteringen ingår. Du arbetar i nära samverkan med övriga medarbetare på Kommunrehab - så som fysioterapeut, arbetsterapeuter, rehabassistenter och hjälpmedelstekniker samt samverkar även med övriga professioner inom Socialförvaltningen. Du kommer att arbeta i en målstyrd organisation utifrån en ansvars- och befogenhetsbeskrivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Om du har erfarenhet från kommunal rehabilitering så är det en fördel. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare på heltid (dagtid) med tillträde efter överenskommelse.

Om du har önskemål gällande arbetstider, tjänstgöringsgrad eller liknande, så är du välkommen att diskutera detta med oss!

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulla Kjellemar på telefon 0590-61382.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/32
Kontakt
  • Lina Eriksson, arbetsterapeut, 0590-173109
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb