Barn och utbildningsförvaltningen, Förskolan, Förskolan Bullerbyn

Beskrivning

Barn och utbildningsförvaltningen, Förskolan Bullerbyn söker förskollärare.

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad i närhet av Ishall och grönområde. Vi samarbetar mellan avdelningarna för att kunna få till planerings och utvecklingstid och lägger stor vikt vid att få bra relationer med alla barn.

Som anställd i Förskoleverksamheten får du tillgång till en personlig Ipad som arbetsverktyg. Vi dokumenterar verksamheten via en Webb plattform och utvecklar det kollegiala lärandet genom för personalen med hjälp av Office 365.

Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade förskollärare.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Egenskaper som att vara positiv och se möjligheter, att vara nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande är viktiga.

  Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20190812 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/62
Kontakt
  • Åsa Iversen, Förskolechef, 0725990301
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-12

Tillbaka till lediga jobb