Barn och utbildningsförvaltningen, Förskolan, Förskolan Storbron

Beskrivning

Storbrons förskola ligger naturskönt alldeles i utkanten av tätorten med närhet till skog och bondgård. Vår förskola består av 3 avdelningar med barn i åldern 1-6 år, fördelade i tre åldershomogena grupper.

På Storbrons förskola vill vi skapa en gynnsam miljö för lek och lärande, där alla respekterar varandra, visar hänsyn och tar ansvar för sig själv och sin omgivning. Det gör vi genom att ta tillvara alla situationer i vardagen. Utemiljön är en stor resurs i vårt arbete. Barns lärande och inflytande där vi pedagoger ser oss som medforskare är ett annat område som vi prioriterar.

Mer information finns på förskolans hemsida.

Arbetsuppgifter

Pedagogisk verksamhet med barn 1-6 år utifrån Läroplan för förskolan. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för planering, utvärdering, analys och genomförande samt drivande av utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker nu en examinerad/legitimerad förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-08-17 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/54
Kontakt
  • Lena Löwbäck, förskolechef, 0590-61304, 073-275 57 85
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-12

Tillbaka till lediga jobb