Socialförvaltningen , Hälso och sjukvård

Beskrivning

Socialnämnden i varje kommun ska enligt socialtjänstlagen erbjuda anhörigstöd till den som vårdar, tar hand om och stöttar en närstående. Syftet med anhörigstöd är att det ska underlätta den anhörigas vardag fysiskt, psykiskt och socialt.

Arbetsuppgifter

Som anhörigsamordnare ansvarar du för att informera om och samordna anhörigstödet. Vidare ska anhörigsamordnaren anordna olika träffpunkter och aktiviteter, men även ge individuellt anpassat stöd. Du samarbetar med många olika personer såväl inom socialförvaltningen som inom olika intresseorganisationer. Du kommer att arbeta i en målstyrd organisation utifrån en ansvars- och befogenhetsbeskrivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning och erfarenhet för tjänsten. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och har du erfarenhet från liknande verksamhet så kan det vara meriterande. Vi söker dig som är bra på att arbeta självständigt och flexibelt. Vidare behöver du ha samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och förmåga att samspela med olika typer av personligheter. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

B-körkort

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/18
Kontakt
  • Ulla Kjellemar, verksamhetschef, 070-366 13 82
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-11

Tillbaka till lediga jobb