Barn och utbildningsförvaltningen, Vuxenutbildningen

Inom vuxenutbildning finns idag ca 400 elever som är fördelade på grundvux, gymnasievux, särskild utbildning för vuxna, SFI och uppdragsutbildning. I den administrativa ledningen ingår rektor, samordnare, SYV och förstelärare. Det pedagogiska ledarskapet leds av rektor och en förstelärare.

Vi välkomnar dig till en organisation där vuxenpedagogik står i fokus. Vi arbetar med att utifrån flexibelt lärande ge förutsättningar att möta eleven utifrån hens förutsättningar. Verksamheten anpassas förutom utbud till elevernas önskemål vad gäller lärandets form, metod, tid och plats.
Vi uppmuntrar initiativ till kompetensutveckling, det kan vara fördjupade ämnesstudier, eller påbyggnad med ytterligare ämnesbehörighet eller vuxenpedagogik.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu lärare med ämnesbehörighet i engelska och svenska som andraspråk. Vuxenutbildningen strävar efter flexibilitet för våra elever och vi erbjuder undervisning sen eftermiddag och kväll. Arbetstiderna kan därför några dagar i veckan eller i perioder förläggas till sen eftermiddag och kväll. Din ämnesbehörighet avgör vilka uppdrag som kan bli aktuella inom vuxenutbildningen.

Kvalifikationer:

Du välkomnas till en organisation som uppmuntrar vidare studier inom vuxenpedagogik. Vi söker dig som har erfarenhet och förmåga och vilja att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Du kommer att få vara med och arbeta fram nya arbetssätt där eleven ska kunna kombinera sfi, grundvux, gymnasievux och yrkesämnen. Du är en trygg person som skapar strukturer omkring dig. Du kan ge tydliga exempel på hur du arbetar med inkludering. Du kan också beskriva hur du arbetar med att få eleverna att känna sig trygga och hur eleverna får inflytande på undervisningen.

Du som söker tjänsten har en lärarlegitimation.

Till din ansökan bifogar du lärarlegitimation och ämnesbehörigheter.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid/heltid beroende på din ämneskombination.
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/15
Kontakt
  • Peter Ramqvist Rektor, 073-329 07 33
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb