Socialförvaltningen

Beskrivning

Kom och jobba med oss i sommar!

Vi söker dig som vill göra skillnad för människor i deras vardag. Hos oss arbetar vi med att tillgodose våra brukares olika behov av stöd och/eller vård. I Filipstads kommun har vi nära till varandra vilket underlättar i kontakter och samverkan, uppbackning och stöd är inte långt borta. 

Inför sommaren 2019 söker vi personal inom följande områden:

Daglig verksamhet, Gruppbostäder, Personlig assistans, Socialpsykiatri, Hemtjänst, Särskilt boende och Rehab-Eklunden. Information om våra olika arbetsplatser finns på filipstad.se 

Självklart har du ett intresse och stort engagemang för att arbeta nära en annan människa. Du är initiativrik samt ödmjuk inför uppgiften. Vi söker dig som är nyfiken och vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning eller personlig assistentutbildning. Annan likvärdig utbildning och erfarenenhet är meriterande men inte ett krav för sommaren.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift men vi värdesätter också kunskaper i andra språk. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav i flera av tjänsterna. Vänligen uppge om du har körkort i ditt CV.

Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev. 

Det vi tillsammans gör för brukarna gör vi med kvalitet och stort hjärta!



Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/14
Kontakt
  • Andreas Nilsson, 0590-612 65
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-10

Tillbaka till lediga jobb