Teknik och service , Lokalvården

Beskrivning

Vi närmar oss öppning av vår nybyggda simhall och vi söker nu ytterligare en kollega till vårt team! Tveka inte att söka till oss!

Vi vill erbjuda service med hög kvalitet till våra lokala, såväl som våra långväga gäster! Vi söker dig som vill vara med på den här resan mot att göra våra besökares upplevelse av vår simhall till något alldeles speciellt!  

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande men en stor del av tjänsten består av simundervisning, arbeta i kassa/café, tekniska delar som vattenprovtagning, underhåll som lokalvård och tekniska detaljer, administration som bokningar och delta aktivt i evenemang i simhallen. Tjänsten innebär att du skall vara serviceinriktad och har en positiv inställning till vår anläggning samt våra besökare. Du som sökande skall ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och är van att jobba i ett högt tempo tillsammans i grupp och enskilt. I vår simhallsbyggnad finns också en träningslokal där Filipstads kommuns anställda kan träna, en bowlinghall samt en sporthall. 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha lägst en 3 årig gymnasieutbildning och gärna inriktning mot hälsa och service eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Simkunnighet är ett krav och simkunnigheten kommer även testas vid eventuell anställning. Vi använder oss av digitala verktyg och modern teknik och du förväntas kunna hantera boknings- och kassasystem. 

Meriterande för tjänsten är erfarenhet inom lek och idrott, simlärarutbildning, lokalvårdsutbildning SRY eller liknande samt språkkunskaper i engelska. 

Referenser lämnas vid en eventuell intervju. Utdrag från belastningsregistret skall uppvisas innan anställning.  

Villkor

Arbetstiderna är varierande dag, kväll och helgtjänstgöring utifrån rullande schema.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/22
Kontakt
  • Elisabeth Falk, Enhetschef, 0590-608831
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb