Beskrivning

Filipstads kommun har en bemanningscentral som jobbar med att rekrytera korttidsvikarier till våra olika verksamheter. Snart öppnar Filipstads nybyggda simhall och vi söker timvikarier till verksamheten som kan rycka in vid ordinarie medarbetares frånvaro. 

Vi vill erbjuda service med hög kvalitet till våra lokala, såväl som våra långväga gäster! Vi söker dig som vill vara med på den här resan mot att göra våra besökares upplevelse av vår simhall till något alldeles speciellt!  

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom simhallen innefattar dina arbetsuppgifter bemanning av reception och café, tillredning av livsmedel, närvaro i bassängområdet samt lokalvård.  

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och serviceinriktad. Vi värdesätter flexibilitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och med stor entusiasm vilja jobba med människor.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och utifrån arbetsmiljöverkets stärkta krav på arbetsmiljön för minderåriga ser vi att du fyllt 18 år. Du har fullgjord gymnasieutbildning. För att jobba hos oss är ett utdrag av polisens belastningsregister ett krav.

Flerspråkighet, hjärt- och lungräddningsutbildning, kassavana samt tidigare erfarenhet av serviceyrke eller lokalvård är meriterande. 

Simkunnighet är ett krav och simkunnigheten kommer även testas vid eventuell anställning.

Vi hanterar ansökningar löpande och sparar din intresseanmälan. Även om det inte finns något passande just nu kan vi komma att kontakta dig längre fram.

I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på ffk.filipstad.se

Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t.ex. Filipstad - Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Partager des liens


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants