Timvikarie inom kommunens kostenhet.

Filipstads kommun har en central bemanningscentral som jobbar med att rekrytera korttidsvikarier till våra olika verksamheter. Just nu finns det behov av vikarier inom kostenheten som kan rycka in när ordinarie medarbetare är frånvarande. Är du intresserad skickar du in din ansökan digitalt via dem här annonsen.

Om kostenheten

Som vikarie på Bemanningscentralen vikarierar du vid ordinarie personals frånvaro inom kommunens olika kök. Inom kommunen finns det sammanlagt fem tillagningskök där mat till våra skolor och till äldreomsorgen lagas. Två av dessa kök finns i Filipstad, ett i Lesjöfors, ett i Nordmark och ett i Nykroppa

Vi har även tre mottagningskök med tillhörande matsal i Filipstad samt ett i Brattfors. Här tas den lagade maten emot och görs i ordning för servering. I dessa kök lagas även vår populära salladsbuffé samt vissa tillbehör till den varma maten.

Utöver dessa kök har vi mottagningskök vid samtliga förskolor inom kommunen där även frukost bereds. Vid vissa förskolor kombineras arbetet med lokalvård.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma: matlagning, råkostberedning, servering, disk, varubeställning, leveranskontroll, redovisning, egenkontroll, städning/lokalvård osv.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad och har intresse för matlagning.  Du är ansvarstagande, positiv och flexibel.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i kök eller storhushåll men det är inte ett krav. Examen från restaurang- och livsmedelsprogrammet eller annan likvärdig utbildning är meriterande.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och utifrån arbetsmiljöverkets stärkta krav på arbetsmiljön för minderåriga ser vi att du fyllt 18 år. Du har fullgjord gymnasieutbildning.  För att jobba hos oss är ett utdrag av polisens belastningsregister ett krav. 

Om vi finner din profil intressant och den matchar verksamheternas aktuella behov, kommer vi att ta kontakt med dig. Fösta kontakt sker via mejl.

Vi hanterar ansökningar löpande och sparar din intresseanmälan, så även om det inte finns något passande just nu kan vi komma att kontakta dig längre fram.

Som sökande är man ej garanterad arbete. Detta är en intresseanmälan.

I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på ffk.filipstad.se

Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

     

Skicka intresseanmälan

Partager des liens


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants