Socialförvaltningen , Individ och familjeomsorg, IFO Barn och unga

Beskrivning

Är du utbildad socionom och vill ha ett jobb fyllt med möjligheter och utmaningar? Då kanske just du är den medarbetare vi söker!

Vi på IFO Barn och unga arbetar för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utföra ett professionellt utredningsarbete där vi sätter barn och ungas bästa i centrum. 

Barn- och ungdomsenheten består av 17 medarbetare som arbetar med utredning och uppföljning av insatser för barn och ungdomar mellan 0- 21 år, familjerätt samt olika former av familjebehandling. Vi söker nu två utredare.

Som medarbetare har du kontinuerligt stöd i ärenden av närmaste chef, 1:e socialsekreterare, kollegor samt genom handledning. 

Vi erbjuder möjlighet att arbeta hemifrån när det är möjligt utifrån uppdraget och arbetsgruppen. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller utredning av barn och ungas situation utifrån SoL och LVU. Fortlöpande dokumentation ingår i tjänsten. Arbetet kan innebära längre resor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och erfarenhet av socialt arbete. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, gärna gällande barn och unga.

Du har ett stort engagemang för barn och ungas behov och du är trygg i dig själv och i din professionella kompetens. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet så att du kan utföra ditt uppdrag utifrån bestämd tidsangivelse.

Med ödmjukhet och lyhördhet ser du andras resurser och bygger goda relationer med klienter, kollegor och med våra samarbetspartners. Vidare har du lätt för att använda och lära dig nya IT-system och du behöver ha B-körkort för att arbeta hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-02 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/96
Kontakt
  • Karoline Larsson, 0590-61121
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-21
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb