Barn och utbildningsförvaltningen, Spångbergsgymnasiet

Beskrivning

Spångbergsgymnasiet i Filipstad har tio nationella program samt introduktionsprogram IM. Totalt går ca 300 elever/studerande på skolan. Oavsett program arbetar vi tillsammans som en enhet, med samma värderingar. Försäljnings- och serviceprogrammet startar nu upp ytterligare en årskurs och söker en lärare på deltid. Upptagningsområdet sträcker sig utanför kommunens gränser.

Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet och vuxna som höjer sin kompetens är det bästa vi vet! Vill du vara med i vårt team?

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att vara elevernas lärare inom området utifrån de mål som finns enligt styrdokument.

Du är även mentor till eleverna och bidrar till att utveckla utbildningen. Du ingår i teamet kring programmet tillsammans med nuvarande medarbetare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet från yrkesområdet. Lärarlegitimation är önskvärd men inte nödvändig. Erfarenhet från arbete inom skola är meriterande. Du ser fram emot att jobba och skapa bra relationer med de studerande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor i team och du arbetar för att ständigt utveckla utbildningen.

Vi ser att du som söker tjänsten är positiv, nyfiken och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med elever och övrig personal samt en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/94
Kontakt
  • Linda Karlsson, 0590-61100
Facklig företrädare
  • Tusse Jonsson, 0590-31532
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-07-17

Tillbaka till lediga jobb