Socialförvaltningen , Funktionsstöd

Beskrivning

Då en av våra medarbetare går vidare till andra arbetsuppgifter söker vi nu en stödassistent till Tegnérvägens Gruppbostad i Lesjöfors. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med sex medarbetare. Gruppboendet är fördelat på två plan och består av fem lägenheter och ett gemensamhetsutrymme. Arbetsplatsen har tillgång till en bil.

Arbetsuppgifter

Du är en hjälpmotor i det dagliga livet för våra kunder. Arbetet är omväxlande och ansvarsfullt och det är kundens behov som styr arbetsdagen. Arbetsuppgifterna kan vara hjälp, stöd, vägledning kring personlig hygien, måltider, kultur- och fritidsaktiviteter samt samhällskontakter. Ditt arbete är kopplat till gällande rutiner, policys, genomförandeplaner och verksamhetsplaner. Du kommer arbeta självständigt samt i grupp.

Vi arbetar utifrån synsättet "individens behov i centrum" vilket genomsyrar arbetsdagen och arbetssättet. Ytterligare en viktig del av arbetet är att motivera och utveckla kunden utifrån dennes individuella förmågor och behov samt att stärka i sin självständighet. I arbetet ingår läkemedelshantering utifrån delegering från distriktssköterska.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av målgruppen. Vi värdesätter om du har någon form av pedagogisk utbildning. Som person är det viktigt att du är engagerad, pedagogisk, flexibel, ansvarsfull och empatisk. Du ska kunna arbeta både självständigt samt i grupp och du har ett engagemang för människor med behov av särskilt stöd.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dokumentation är en viktig del i arbetet och därför krävs grundläggande datakunskaper. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Arbetstid är dagtid, kvällstid, journätter samt varannan helg. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/85
Kontakt
  • Hanna Kjellberg, 0590-61628
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0590-61365
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-08-18
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb