Bemanningscentralen

Bemanningscentralen i Filipstads kommun arbetar med bemanning och rekrytering av korttidsvikarier till kommunens verksamheter.

Sveriges viktigaste sommarjobb

Vill du göra skillnad för människor i deras vardag? Sök jobb hos oss för sommaren! Hos oss arbetar vi med att tillgodose våra kunders olika behov av stöd och/eller vård.

Villkor

Anställningen är ett vikariat över hela sommarperioden, 8 veckor eller en del av perioden. Du kommer att gå på ett schema. För dig som är intresserad finns också möjlighet att ingå i vår vikariepool där du arbetar på timmar även innan och efter sommarperioden.

Vård och Omsorg

Som vikarie arbetar du på våra särskilda boenden, hemvård eller Eklundens korttidsrehabilitering för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du får ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du gör skillnad i kundernas vardag. Arbetet innebär att ge omvårdnad, social omsorg och service till våra kunder. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig i sin egen vardag. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera samt att utföra hälso-och sjukvårdande insatser på delegation från sjuksköterska. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor men det viktigast är att du är genuint intresserad av att göra skillnad för andra. 

Då vi under de senaste åren haft svårt att bemanna vårt ytterområde Lesjöfors kommer en extra ersättning om 16 000 kr utges efter 8 fullgjorda schemalagda veckor! Vi kommer också erbjuda reseersättning till dig som åker. 

Funktionsstöd (LSS)

Som vikarie via Bemanningscentralen arbetar du för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro till gruppbostäder, personlig assistans, daglig verksamhet och socialpsykiatri inom enheten Funktionsstöd. Som timvikarie inom Funktionsstöd vill du göra skillnad för människor i deras vardag. Hos oss arbetar vi med att tillgodose våra kunders olika behov av stöd och/eller vård. Du kommer att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser för kunden vilket bland annat omfattar personlig omvårdnad och aktiviteter både i och utanför hemmet. I Filipstads kommun har vi nära till varandra vilket gör att du som vikarie har lätt att få uppbackning och stöd av kollegor eller chefer. Du kommer också få en bra introduktion vilket gör dig trygg i ditt jobb. 

Kvalifikationer

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och med stor entusiasm vilja jobba med människor. Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och lyhörd. Vi värdesätter flexibilitet och engagemang.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och utifrån Arbetsmiljöverkets stärkta krav på arbetsmiljön för minderåriga ser vi helst att du fyllt 18 år.

Är du under utbildning och har gått två år på Omvårdnadsprogrammet på Spångbergsgymnasiet kan du vara yngre än 18 år för att söka p g a en överenskommelse mellan skolan och socialförvaltningen.  

Ansökan

Om du är intresserad av att arbeta hos oss i sommar, tveka inte, utan skicka in din ansökan direkt! Du kommer få svara på lite frågor i anslutning till din ansökan, detta för att se var du skulle passa bäst in. Om vi finner din profil intressant, kommer vi kontakta dig via mail.

Vi kommer inom de närmaste veckorna att påbörja urvalet inför sommaren så ansök nu! 

Villkor

Vid anställning kräver vi ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget ska gälla arbete inom skola och förskola, även fast du söker jobb inom vårdsektorn. Du kan beställa ett redan nu genom att följa länken nedan, detta är kostnadsfritt.

Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Om du blir kallad till intervju - ta med ditt belastningsregister och visa upp!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-06-10
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 60
Sysselsättningsgrad 37 tim
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/4
Kontakt
  • Caroline Botström, 0590-61100
  • Michelle Östlund, 0590-61100
  • Miranda Hedberg, 0590-61100
  • Sanna Spets, 0590-61100
Publicerat 2024-01-04
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb