Förskola

Som timvikarie inom förskolan arbetar du på olika förskolor för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Du får ett intressant, roligt och omväxlande arbete, med möjlighet att arbeta tillsammans med erfarna barnskötare och förskollärare. Du kommer att stötta barnen vid lek, mat, av- och påklädning samt uteaktiviteter.

Vi söker i första hand dig med genomförd eller pågående utbildning som barnskötare eller förskollärare. Även du som har erfarenhet eller intresse för förskolans verksamhet är välkommen med din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Grundskola

Som timvikarie inom våra grundskolor kommer du att arbeta med bland annat undervisning, dokumentation och rastvärdskap.  

Ditt elevfokus är tydligt och du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och flexibelt sätt.  Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du får god stöttning av kollegor och skolans ledning som består av rektor och biträdande rektor. 

Vem söker vi?

För att arbeta som timvikarie inom vår centrala bemanningscentral behöver du ha en god förmåga att kommunicera och med stor entusiasm vilja jobba med människor. Vi söker dig som är ansvarstagande, positiv och lyhörd. Flexibilitet och engagemang är något vi värdesätter högt!

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och utifrån arbetsmiljöverkets stärkta krav på arbetsmiljön för minderåriga ser vi att du fyllt 18 år. Du har fullgjord gymnasieutbildning.  För att jobba hos oss är ett utdrag av polisens belastningsregister ett krav. 

Om vi finner din profil intressant och den matchar verksamheternas aktuella behov, kommer vi att ta kontakt med dig. Fösta kontakt sker via mejl.

Vi hanterar ansökningar löpande och sparar din intresseanmälan, så även om det inte finns något passande just nu kan vi komma att kontakta dig längre fram.

Som sökande är man ej garanterad arbete. Detta är en intresseanmälan.

I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter, läs mer om detta på ffk.filipstad.se

Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jaa linkki


Kirjaudu sisään ja lähetä hakemuksesi

Takaisin avoimiin työpaikkoihin