Socialförvaltningen , Funktionsstöd

Beskrivning

Vi söker dig som vill göra skillnad i vardagen och arbeta som personlig assistent till en 12-årig kille.

Som personlig assistent har du ett varierande arbete som utgår från kundens individuella behov, önskemål och genomförandeplan. Vår främsta uppgift är att stötta och hjälpa kunden att uppnå god livskvalité och en meningsfull vardag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket bland annat omfattar personlig omvårdnad och aktiviteter både i och utanför hemmet.  

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och/eller yrket personlig assistent eller liknande omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper då du kommer arbeta nära kunden samt med dennes familj. Som person är det viktigt att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull. Du har ett stort intresse och engagemang för människor med behov av särskilt stöd. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Villkor

Schemalagd tid dag, kväll och journätter enligt bilaga J. Önskar du arbeta mer tid finns det möjlighet till detta inom funktionsstöd. 

Vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Det är av yttersta vikt att det känns bra för både dig och kunden som du ska arbeta med samt dennes familj. Vi kommer att tillämpa sex månaders provanställning.

Urval sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-10-01 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50 - 60 %
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/84
Kontakt
  • Daniel Rimfjäll, 0590-61113
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0590-61365
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb